Schrijf je in voor een Gratis LogoSchrijf je nu in en maak iedere maand kans op een Gratis Logo!Direct inschrijven!
Gratis LogoGRATIS LOGO

Gratis Logo

Geschreven door: Joris

Maak elke maand kans bij Logo Ontwerpen Gratis

Heb jij, jouw bedrijf of organisatie een ontwerp nodig? Bijvoorbeeld een logo, banner, visitekaartje of iets anders grafisch? Schrijf je dan nu in bij Logo Ontwerpen Gratis en maak iedere maand kans om een door een professional gemaakt ontwerp te winnen.

Wat moet je hiervoor doen?

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je aan te melden d.m.v. het formulier hieronder in te vullen en onze Facebook pagina een vind ik leuk geven. Als je aangemeld bent onze Facebook pagina hebt geliked doe je automatisch mee en maak je een kans dat wij je visitekaartje, banner of logo ontwerpen GRATIS!

Uit alle aanmeldingen wordt er willekeurig een winnaar gekozen, wij maken dit bekend op de website, via de nieuwsbrief en benaderen je via het opgegeven email adres voor alle details om het ontwerp te maken.

Wat krijg je van ons?

Een professioneel logo, visitekaartje, banner of een ander grafisch ontwerp in hoge kwaliteit. Als jij de winnaar bent bespreken we via de mail alle details zodat jij precies krijgt wat je wilt. We bieden na het ontwerp ook 1 revisie ronde aan zodat jij er helemaal gelukkig mee bent.

Waar wacht je nog op?

  Ontwerp
  LogoVisitekaartjeBannerAnders

  Ontvang onze Nieuwsbrief
  - In de nieuwsbrief wordt de winnaar bekend gemaakt en staat vol met handige tips!
  JaNee

  Wie de voorgaande rondes niet heeft gewonnen kan zich natuurlijk opnieuw aanmelden om kans te maken! Heb je vragen over deze actie? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier.

  Logo Ontwerpen Gratis behoudt het recht aanmeldingen te weigeren en op elk moment, om elke reden deze actie stop te zetten. Als het ontwerp voor de winnaar door ons gemaakt is wordt deze op onze website geplaatst. U heeft op het ontwerp dat wij voor u maken alle rechten en bent vrij hiermee te doen wat u wilt.

  Laat een reactie achter:

  Meer weten over onze diensten? Neem direct contact met ons op!

  Contact OpnemenContact Opnemen
  Logofinity partner van Logo Ontwerpen Gratis

  Meer bereiken door samen te werken, daarom is Logo Ontwerpen Gratis partner met LogoFinity. Wij streven naar perfectie en proberen voor elk project de geschikte persoon te selecteren.