Schrijf je in voor een Gratis LogoSchrijf je nu in en maak iedere maand kans op een Gratis Logo!Direct inschrijven!
Gratis LogoGRATIS LOGO

Disclaimer

Geschreven door: Joris

Disclaimer voor www.logoontwerpengratis.nl
Logo Ontwerpen Gratis verleent u hierbij toegang tot www.logoontwerpengratis.nl (“de Website”) en nodigt u uit de hier aangeboden diensten af te nemen.

Logo Ontwerpen Gratis behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid
Logo Ontwerpen Gratis spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Logo Ontwerpen Gratis.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Logo Ontwerpen Gratis nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Logo Ontwerpen Gratis.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Logo Ontwerpen Gratis, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Meer weten over onze diensten? Neem direct contact met ons op!

Contact OpnemenContact Opnemen
Logofinity partner van Logo Ontwerpen Gratis

Meer bereiken door samen te werken, daarom is Logo Ontwerpen Gratis partner met LogoFinity. Wij streven naar perfectie en proberen voor elk project de geschikte persoon te selecteren.